Persoonlijk, betrokken & dichtbij
Kwaliteit, service & deskundigheid
Pakketreizen, Maatwerk reizen
Betrouwbaar, ANVR, SGR, Calamiteitenfonds!
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
TUI Cruises

Ervaar het Mein Schiff® gevoel

Geschreven door TravelXL_marketing

Waar jouw wensen de koers bepalen

De Mein Schiff ® vloot vaart naar de mooiste streken ter wereld en heeft maar één doel: jouw gevoel van totale welzijn tijdens elk moment van jouw reis. Om dit te bereiken, zijn de schepen volledig ontworpen volgens jouw wensen. Want alleen waar voldoende ruimte is, is er ruimte voor uitstekende services zodat aan iedereens behoeften kan worden voldaan. Kom aan boord en laat je imponeren met de modernste cruisevloot ter wereld, de talrijke comfortvoordelen en het unieke Mein Schiff ® gevoel. 

Ervaar het feel good gevoel

Vanaf het moment dat je aan boord stapt, word je in de watten gelegd door de persoonlijke service van de bemanning. Je hoeft niets anders te doen dan volop te genieten van jouw cruise. Stel zelf jouw cruise samen precies zoals je het wenst en geniet elke dag aan boord van een zorgeloos gevoel. Van eersteklas gastronomie en service, een divers entertainmentprogramma voor jong en oud tot talrijke retraites en de meermaals bekroonde spa. Aan boord laat je het alledaagse leven even achter je. Van à la carte tot buffetrestaurants en van speciale sushi tot steakrestaurants. Op de schepen van Mein Schiff® is er altijd iets voor iedere smaak. De restaurants bieden een hoge kwaliteit met menu's tot vijf gangen, ook voor veganisten en vegetariërs.

 

Mein Schiff ® Premium inclusieve voordelen

Wat is er fijner dan het gevoel dat je je nergens zorgen over hoeft te maken, omdat alles geregeld is en niets extra kost? Aan boord kan je dankzij de Mein Schiff® Premium inclusieve voordelen elke dag genieten naar jouw wensen. Met de veelzijdige Mein Schiff® Premium inclusieve voordelen in alle tarieven wordt jouw vakantie een ontspannende comfortreis. Of het nu gaat om een vijfgangenmenu, je favoriete drankje, gevarieerd entertainment of spabehandelingen: alles aan boord van de schepen is inbegrepen zonder extra kosten. 

 

Mein Schiff ® exclusieve services

Wil je nog meer comfort, open ruimte en gastronomische geneugten tijdens jouw reis? Dan zullen de gevarieerde Mein Schiff ® exclusieve services al jouw wensen vervullen. Kies uit een uitgebreid programma van extra's die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren en kijk ook uit naar onvergetelijke momenten van welzijn. De eerste keuze met absolute feelgoodgarantie heet het PRO-tarief. Het kan op elk moment worden geboekt en is precies goed voor gasten die niets aan het toeval overlaten bij het kiezen van de hut, veel excursies aan land willen maken en tijdens hun vakantie gemakkelijk bereikbaar willen zijn via hun mobiel. Voor nog meer comfort en exclusiviteit kan je met de VIP-tariefoptie 1 of VIP-tariefoptie 2 nog meer aantrekkelijke voordelen garanderen. Afhankelijk van de beschikbaarheid worden er nog twee andere tarieven aangeboden: het PLUS-tarief en het PUR-tarief. De prijzen kunnen van dag tot dag veranderen en zijn niet voor alle routes beschikbaar. Vraag mij voor meer informatie over de dagelijkse tarieven van deze premium services.

Laat je verwennen op de Mein Schiff Relax 

Op de nieuwe Mein Schiff Relax word je volledig in de watten gelegd. Elke seconde van je verblijf moet onvergetelijk zijn en daarom is dit schip uitgebreid met enkele innovaties. Ontspannen in de bubbelbaden of het 25 meter lange zwembad is heerlijk verfrissend en de uitgebreide spa-ruimte is een fijne plek om het lichaam te verwennen. Hier vind je naast infrarood-, kruiden- en zoutsauna's ook verwarmde banken, een stoombad en een ijsfontein, voetbaden en een uitgebreid aanbod aan massages. Het hoofdrestaurant van Mein Schiff Relax heeft twee verdiepingen en biedt naast veel ruimte smakelijke vijfgangendiners in de middags en de avond. Vaar met de Mein Schiff Relax vanaf begin 2025 mee op een cruise in het Middellandse Zeegebied.

 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. TravelXL biedt het grootste aanbod aan reizen in het luxe segment en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met jouw reisadviseur op.

Copyright TravelXL 2022 | Inloggen