Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
TUI experiences

De ultieme reis- en activiteitenplanner

Geschreven door TravelXL_marketing

De ultieme reis- en activiteitenplanner

Onze partner TUI experiences is de ultieme reis- en activiteitenplanner en biedt meer dan 215.000 ervaringen in meer dan 100 landen. Er zijn activiteiten in meer dan 1000 bestemmingen die worden verzorgd door ervaren gidsen die je alles vertellen over hun regio. Een écht vakantiehoogtepunt! Tijdens de excursies ontdek je verborgen schatten en iconische bezienswaardigheden waardoor je op een unieke nieuwe manier jouw vakantiebestemming ontdekt. Bovendien zijn veel excursies inclusief hotel pick-up en tot 24 uur van tevoren gratis te annuleren. Wil je zelf jouw excursie samenstellen? Dat kan! Ik sta voor je klaar om samen met jou de leukste excursies te selecteren zodat je geniet van de meest onvergetelijke vakantiemomenten.  

 

 

Destination Recommended Experiences

Ben je op zoek naar een tour die je dichterbij de lokale cultuur brengt? Of kies je voor een excursie door de natuur? Van rondleidingen door oude ruïnes tot wandeltours langs ongerepte stranden. Er zijn talloze opties op populaire bestemmingen. Bijvoorbeeld de Green Canyon tocht in Turkije welke ideaal is als je verblijft in Side, Antalya of Alanya. Ook kan je vanuit Marmaris of Kusadasi met de ferry een dag naar Griekenland. Op de Canarische Eilanden zijn er verschillende 4x4 safari's beschikbaar en op de Balearen zijn er pitoreske boottochten die worden gecombineerd met een bezoek aan meerdere dorpen, stranden en markten. Ook zijn er prachtige excursies op de Griekse eilanden. Zo zijn er rondleidingen bij oude Griekse archeologische sites en kun je gemakkelijk per boot naar de andere eilanden. Bijvoorbeeld naar Symi vanaf Rhodos of Kalymnos vanaf Kos. 

 

 

Citytrips

Er is een geweldig aanbod aan tours en activiteiten die jouw stedentrip naar een hoger niveau tillen. Elke activiteit wordt begeleid door een professionele gids zodat jouw stedentrip een persoonlijk tintje krijgt. Zo zijn er rondleidingen door musea en kunstgalerieën, hop-on hop-off sightseeing tours en culinaire activiteiten. Vermijd lange wachtrijen bij de Acropolis in Athene met een skip-the-line ticket of verken de historische wijk Plaka in een 4x4. En vergeet ook niet om de archeologische overblijfselen van Delphi en Thebe te bewonderen. Ook in Rome heb je veel voordeel van een skip-the-line ticket en kun je met een gids door het Colosseum. In Lissabon geniet je van de culturele attracties door middel van een 24-, 48-, of 72 uurs stadspas die gratis toegang en transport biedt. Of maak een excursie naar het nabijgelegen Sintra en Cascais. Ook in Barcelona kun je gebruik maken van een stadspas waarmee je de meesterwerken van Gaudí kunt bewonderen. In veel steden zijn er culinaire tours en wandeltochten met een speciaal thema zoals een workshop maskers maken in Venetië of een 'comedy walk' door Amsterdam. Nieuwsgierig geworden? Vraag mij voor meer informatie over de verschillende activiteiten tijdens jouw volgende stedentrip.

 

 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. TravelXL biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Copyright TravelXL 2022 | Inloggen