Persoonlijk, betrokken & dichtbij
Kwaliteit, service & deskundigheid
Pakketreizen, Maatwerk reizen
Betrouwbaar, ANVR, SGR, Calamiteitenfonds!
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Cruises naar Noord-Europa en Alaska

Cruises naar Noord-Europa en Alaska

Geschreven door TravelXL_marketing

De zomervakantie is inmiddels voorbij en dat maakt het de perfecte periode om na te denken over jouw volgende cruisevakantie in 2025! Met het Have it All-voordelenpakket van Holland America Line profiteer je nu van scherpe vroegboekvoordelen op jouw cruise naar het adembenemende Noord-Europa en Alaska.

Have It All - Vroegboekvoordelen

Wil jij in 2025 de Noorse Fjorden comfortabel ontdekken vanuit Nederland? Of wil jij eindelijk die bucketlistcruise naar Alaska maken? Profiteer dan nu van extra veel voordeel met het HAVE IT ALL - vroegboekvoordelen pakket! Boek voor 30 september 2024 jouw cruise naar Noorwegen of Alaska met vertrek in 2025 en ontvang:

  • Tot 300$ boordtegoed
  • Elite drankenpakket upgrade 
  • Premium Wifi-pakket upgrade
  • Tegoed voor excursie(s)
  • Crew Appreciation (fooien) 
  • Diner(s) in specialiteitenrestaurant

 

7 dagen Noorse Fjorden met Sognefjord

Route: Rondreis Rotterdam
Vertrek: 31 mei, 28 juni & 30 augustus 2025
Schip: Rotterdam
Prijs: binnenhut vanaf € 1.499 p.p. inclusief Have it All

Een droomrondreis vanuit Rotterdam door de spectaculaire fjorden en steden van Noorwegen. Een schilderachtige cruise naar Oslofjord en Sognefjord, en verken de prachtige stad Oslo: de thuisbasis van de schilder Edvard Munch.

7 dagen Noorse Fjorden en IJsland

Route: Rotterdam - Reykjavík
Vertrek: 12 juli 2025
Schip: Rotterdam
Prijs: binnenhut vanaf € 2.004,- p.p. inclusief Have it All

Vaar langs de spectaculaire kusten van Noorwegen en IJsland en geniet van de ongerepte natuur van Noord-Europa. Ervaar het charmante art-nouveaucentrum van Ålesund, de botanische tuinen van Akureyri en de ontzagwekkende fjorden van IJsland. Deze route is ook als 14-daagse cruise te boeken rondom IJsland met vertrek en aankomst in Rotterdam. 

7 dagen ontdekkingsreis Alaska

Route: Vancouver - Whittier
Vertrek: april t/m september 2025
Schip: Nieuw Amsterdam
Prijs: binnenhut vanaf € 1.454 p.p. inclusief Have it All

Geniet van scenic cruising over de met gletsjers gevulde wateren van Glacier Bay en College Fjord tijdens een cruise van Vancouver naar Whittier met een bezoek aan Ketchikan, Juneau en Skagway. Deze cruise is ideaal om te combineren met een mooie camper of autoreis door Canada of Alaska. 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. TravelXL biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Copyright TravelXL 2022 | Inloggen